Förhandling

Fastighetsägarna Service har kommit överens med Hyresgästföreningen om 2018 års hyror

Efter långa diskussioner med Hyresgästföreningen har Fastighetsägarna Service kommit överens om nya hyror för de fastigheter där Fastighetsägarna Service har förhandlingsuppdrag. För fastigheter belägna i Stockholm stad har Hyresgästföreningen medgett 1,3 % från den 1 april 2018. För information angående överenskommelser för fastigheter belägna i övriga kommuner i Stockholms län är du välkommen att kontakta Fastighetsägarna Stockholms medlemsrådgivning på 020-510 511, mån-tors kl. 13.00-15.00.

Arbetet med att översända förhandlingsöverenskommelser till Hyresgästföreningen pågår. Har du som förhandlingskund hos Fastighetsägarna Service frågor beträffande din/dina fastigheter är du välkommen att kontakta din förhandlare direkt.

Här kan du läsa Fastighetsägarna Stockholms pressmeddelande om överenskommelsen och hyresförhandlingarnas problem.

About Fastighetsägarna Stockholm