Debatten om hyresförhandlingarnas problem har fortsatt med oförminskad styrka. Du hittar de senaste inläggen i debatten nedan.

Fastighetsägarna ”HGF missförstår igen” – Fastighetsägarbloggen 161125
Hyresgästföreningen ”Hyresrättens framtid är ett gemensamt ansvar” – Ditt livs boende 161124
Fastighetsägarna ”HGF region Stockholm missförstår” – Fastighetsägarbloggen 161123
Hyresgästföreningen ”Fastighetsägarna Stockholm ljuger” – Ditt livs boende 161122

Seminarium om hyresförhandlingarnas roll för hyresrättens framtid

Under torsdagen (24/11) höll vi ett seminarium i frågan, i Fastighetsägarnas hus på Kungsholmen. I panelen satt Erik Elmgren, förhandlingschef Hyresgästföreningen, Sven-Göran Svensson, förvaltningschef Rikshem, Pelle Björklund, vd Svenska Bostäder, Nathalie Brard, förhandlingschef Fastighetsägarna Stockholm, Robert Hannah, riksdagsledamot (Liberalerna). Modererade gjorde Tomas Ernhagen (Fastighetsägarna Sverige).

På fastighetsagarna.se under ”Material och filmer från våra seminarier” hittar du en sammanfattning av seminariet samt även rapporten ”Varför är det så svårt att komma överens?” i sin helhet samt den kortversion som delades ut under seminariet: Lunchseminarium om hyresförhandlingarnas roll för hyresrättens framtid 24 nov 2016