Debatten om hyresförhandlingarna går vidare. Vi har publicerat ett antal inlägg på Fastighetsägarbloggen där vi beskriver problemen ur olika synvinklar. Bland annat denna från den 7 november: ”Bara en part vinner på ett misslyckande” – Fastighetsägarbloggen 161107.

Här är ett pressmeddelande där Hyresgästföreningen ger en positiv bild av hur förhandlingarna fortskrider: Läget i årets hyresförhandlingar: Yrkanden och överenskommelser fram till 14 november” – Pressmeddelande 161114.

Här har ni vårt svar på det pressmeddelandet: ”HGF måste tänka om” – Fastighetsägarbloggen 161115.

Varför är det så svårt att komma överens? Ett lunchseminarium om hyresförhandlingarnas systemfel

Och slutligen, ni missar väl inte vårt högintressanta lunchseminarium om hyresförhandlingarnas systemfel den 24 november? Läs mer om det och anmäl er här!